Over Ons

Moet Vlekkeloos is de specialist voor totale reiningen.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van reinigen, conserveren en totaal gevelrenovatie voor bedrijven en particulieren. Voor grote en kleine projecten. Voordat wij een offerte maken bekijken wij de staat van het object om een diagnose te stellen zodat we het op de juiste wijze kunnen aanpakken. Omdat elk materiaal en omgeving anders is kunnen wij vrijblijvend een proef doen die het uiteindelijke resultaat zichtbaar maakt.

Dit bedrijf is VCA gecertificeerd.

Keurmerk VCA

Onderhoudsvrij bestaat niet, wel onderhoudsarm

Vaak werden diverse materialen voor huis of bedrijfs-kantoorpand verkocht als onderhoudsvrij. Dan wordt vaak gedacht dat er geen kosten meer gemaakt hoeft te worden in de toekomst. Dit klinkt natuurlijk mooi maar helaas loopt elk materiaal terug in kwaliteit door UV-licht en vervuiling. Een grote boosdoener is vuil, dit trekt vocht aan en versnelt de aangroei van nog meer vuil met gevolg dat het materiaal er slecht uit gaat zien en uiteindelijk vervangen moet worden . Als men niet periodiek de buitenkant van de gevel reinigt en conserveert dan zal de kwaliteit afnemen en uiteindelijk niet meer te redden zijn. Met grote onkosten tot gevolg.

Uw bedrijfsgebouw is tevens uw visitekaatje.

visual

Recente projecten

Bekijk hieronder een selectie van recente projecten waaraan wij het afgelopen jaar met veel plezier aan gewerkt hebben. Ook samenwerken? Neem dan contact met ons op.